Elkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk és felkockázzuk.
A húsokat megmossuk, a felesleges részeket levágjuk, és apróra vágjuk.
A fazékban a hússzeleteket föleresztjük a borral és konyakkal, a szükséges vízzel, hozzáadjuk a zöldségeket és a fűszereket, majd lassan főzzük, míg minden megpuhul.
A májat megmossuk, felaprítjuk, ezután ledaráljuk vagy leturmixoljuk. Összegyúrjuk a tojással és a zsemlemorzsával, fűszerezzük, majd vizes kézzel kicsi gombócokat formálunk belőle. A májgaluskákat belefőzzük a levesbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.