Elkészítés: A hússzeleteket kiverem, vékonyan megkenem mustárral, és a felkarikázott hagymával és késéllel megnyomott fokhagymagerezdekkel egy tálba fektetem, majd borral és worcester szósszal meglocsolom. Lefedve hűtőbe teszem par órára. Utána egy serpenyőben olívaolajat melegítek, és a lecsepegtetett húsokat fehéredésig sütöm. Rászórom a felkarikázott zöldségeket, a pácból a hagymákat, egy babérlevelet, pár szem borokabogyót, sózom, borsozom, felöntöm annyi víz-bor keverékkel, ami épp ellepi (a páclét is használom), és fedő alatt készre párolom. Közben néha megforgatom a húsokat, és ha kell, a folyadékot pótolom. Ha puha a hús, meleg tálra kiszedem, a zöldségeket és a szaftot turmixgépbe öntöm, kb. két evőkanál tejfölt, egy kávéskanál mustárt és ugyanennyi mézet adok hozzá, valamint pár csepp worcester szószt, sót, borsot ízlés szerint. Simára turmixolom, ha szükséges, kicsit megmelegítem, hogy forró legyen, majd szószos tálba öntöm. A hússzeletekhez így kínalom.
Köretnek egyenként fóliába tekert, sütőben sült krumplit ajánlok (200 fokon kb. háromnegyed óra), valamint olívaolajon, borban párolt káposztát, kevés borssal, köménymaggal és citromlével ízesítve.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.