A lisztet és a margarint összemorzsoljuk. Hozzáadjuk az átszitált porcukrot, sütőport, kakaóport, tojást és annyi tejet, amellyel egynemű omlós tésztát tudunk gyúrni. Lefóliázzuk, hűtőben kb. 1 órát pihentetjük.
A pihentetés után a tésztát kettéosztjuk és sütőpapírok között külön-külön tepsi nagyságura nyújtjuk. A sütőt 180 fokra előmelegítjük, és a lapokat kb. 15-20 perc alatt megsütjük.
A krémhez kevés hideg tejjel csomómentesre keverjük a lisztet, majd hozzáadjuk a többi tejet, és a vaníliás cukrot. Folytonos keverés mellett sűrűre főzzük. A puha vajat habosra keverjük, apránként dolgozzuk bele a langyosra hűlt lisztpépet. Ügyeljünk arra , hogy a krém ne legyen folyós.
Összeállítjuk a sütit. Az egyik kakaós lapra rákenjük a krém felét, majd egymás mellé rakjuk a babapiskótákat. Rummal meglocsoljuk a piskótát, befedjük a krém másik felével, ráhelyezzük a kakaós lapot, amit kissé rányomunk. Egy éjszakára hűtőbe tesszük, hogy a lapok bepuhuljanak. Tetszés szerint szeleteljük és díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.