A burgonyákat alaposan megmossuk, majd egy deszkán megtámasztva őket, éles késsel beirdaljuk a szemeket a háromnegyedükig, 2-3 mm-eként. Ügyeljünk rá, hogy ne vágjuk át a burgonyát. A leöblített babérleveleket a burgonyákba vágott résekbe tűzzük. Mindet egy sütőtálcára helyezzük, meglocsoljuk olívaolajjal, majd megszórjuk a nagy szemű tengeri sóval.
185 fokra előmelegített sütőben kb. 45 percig sütjük, míg a burgonya kívül ropogós, belül teljesen puha lesz.
Az öntethez minden hozzávalót turmixgépbe teszünk, majd pürésítjük az egészet. A megsült burgonyát a joghurtos mártogatóssal kínáljuk. Remek előétel lehet, vagy köret nyári sültekhez, salátákhoz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.