Elkészítése: A 7 tojásból piskótát készítünk (nagy tepsiben sütjük), majd ha elkészült, 3 részre vágjük.
Krém: a lisztet a tejben sűrű péppé főzzük. Kihűtjük. A margarint a cukorral habosra keverjük. Majd a két krémet összekeverjük.
Töltelék: A háztartási kekszet apró darabokra törjük és a feketekávéval meglocsoljuk. A porcukrot, a darált diót, a mazsolát, a zselét és a rumot összekeverjük és hozzáadjuk a megmaradt krémet.
A 3 egyenlő piskótarészt vékonyan bekenjük krémmel, a középsőre felhalmozzuk a tölteléket és háztető formára összenyomjuk. A másik kettő lapot ráhelyezzük. Kókuszreszelékkel beszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.