A hawaii szelet tésztájának hozzávalóit a kókuszreszelék kivételével mind összemorzsoljuk, majd a tészta 2/3 részét egy sütőpapírral bélelt, 25x25 cm-es tepsibe szórjuk és egy kanál hátával lenyomkodjuk, majd 180 fokon 15 perc alatt elősütjük.
A maradék morzsához hozzákeverjük a kókuszreszeléket, és hűtőbe tesszük.
Az ananászból elveszünk 20 dkg-ot és apróra vágjuk, a maradékot pedig botmixerrel pürésítjük. A tojást kikeverjük a cukorral, hozzáadjuk a lisztet, a kókuszt és az ananászpürét, és alacsony lángon kissé besűrítjük, ezután hozzákeverjük a feldarabolt ananászt is.
A masszát a tésztára kanalazzuk, a tetejére rászórjuk a félretett kókuszos morzsát, és addig sütjük, amíg a teteje aranysárga színt nem kap.
A mázhoz az átszitált porcukrot kikeverjük annyi citromlével, hogy sűrű, de folyós állagot kapjunk, és egy zacskóba kanalazzuk, aminek az egyik sarkát levágjuk, majd áthúzzuk a mázzal a kihűlt süteményt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.