Elkészítés: Az alapanyagokat plusz az ízt adó anyagot turmixgépben (vagy tálban gépi habverővel) összekeverjük, fagylaltgépben vagy mélyhűtőben, fagyás közben 30 percenként megkeverve lefagyasztjuk.
Az íz szinte bármilyen lehet:
vanília = 2 kávéskanál vanília-aroma vagy vaníliarúd belseje
csoki = 2 evőkanál cukrozatlan kakaópor
gyümölcs = 3 evőkanál lekvár vagy pár szem friss gyümölcs
mogyoró = 2 kávéskanál tejszínes mogyoró aroma, porrá tört mogyoró
citrom = 2 citrom leve és reszelt héja
fahéj = 2 teáskanál fahéj
pisztácia = porrá tört pisztácia
stb...
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.