Elkészítés: A halfilét megmossuk, felkockázzuk, kevés sós, forró vízben néhány perc alatt megfőzzük, majd leszűrjük.
A halhúst ledaráljuk vagy konyhai aprítóban pépesítjük, összekeverjük az áttört burgonyával, sóval, borssal, a tojással. Rudakat formázunk a masszából, morzsában meghempergetjük.
Megtisztítjuk és megmossuk a zöldségeket, majd csíkokra, félkarikákra tetszőleges feldaraboljuk.
A zöldséget is elkészítjük. Vajon megfuttatjuk a répát, borsot, babot 8-10 perc alatt. Hozzáadjuk a cukkinit, a szárzellert, az összevágott zöldhagymát. Sózzuk, borsozzuk, és még 5-8 percen át pároljuk. Ha szükséges, kevés vizet teszünk alá. Amikor roppanósan puha, belekeverjük a parajlevelet és a tejszínt. Összeforraljuk, megszórjuk petrezselyemmel.
A halrudakat forró olajban megsütjük, amikor aranysárga, kivesszük és leitatjuk, majd a tejszínes zöldségekkel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.