A halkonzervet lecsepegtetjük és két villa segítségével kisebb darabokra szedjük.
A majonézt alaposan összekeverjük a krémsajttal, a citromlével, az aprított petrezselyemmel és a finomra vágott újhagymával. Ízlés szerint megsózzuk, megborsozzuk, majd összeforgatjuk a haldarabokkal. A masszát pástétomformába kanalazzuk, és dermedésig a hűtőben pihentetjük.
A megmosott retket hámozatlanul vékonyan felszeleteljük, esetleg legyaluljuk. A pástétomot a retekszeletekkel díszítjük, és vékony kétszersültszeletekkel, valamint citromcikkekkel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.