A leveles tésztát a sütőpapírral együtt kiterítjük egy tepsire, közben előkészítjük az alapanyagokat.
A sonkát felcsíkozzuk, a szárított paradicsomot felkockázzuk, az olajbogyót felkarikázzuk.
A leveles tésztát megkenjük a krémsajttal, az alapra egyenletesen eloszlatva rakjuk a sonkát, a szárított paradicsomot, az olajbogyót, megszórjuk reszelt sajttal, reszelt parmezánnal és az oregánóval.
A sütőt előmelegítjük 200 fokra.
A leveles tésztát hosszában feltekerjük, majd nagyjából 2-3 centiméteres karikákra vágjuk. A csigákat fektetve elrendezzük a tepsin, úgy, hogy távolságot tartunk a tekercsek között. Sütőbe tesszük, majd 15-20 perc alatt pirosra sütjük.
Nézd meg videón, hogyan készül a villámgyors sonkás csiga!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.