A sajtos póréhgymakrémleveshez a felaprított póréhagymát megfonnyasztjuk a vajon, majd felöntjük az alaplével. Felforraljuk, és 10-15 percig lefedve főzzük.
A krémsajtot összekeverjük a főzőtejszínnel. Megsózzuk, megborsozzuk, majd merünk rá néhány kanál forró leves. Alaposan elkeverjük, és a leveshez öntjük. Felforraljuk, és további 3 percig főzzük.
Reszelt sajttal és friss petrezselyemmel megszórva, pirítóssal tálaljuk.
Nézd meg videón, hogy készül a sajtos póréhagymaleves:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.