Elkészítés: A tésztához a kétfajta lisztet az egész tojásokkal és néhány csipetnyi sóval gyúrjuk egynemű tésztává. A kész tésztát tésztanyújtó géppel nyújtsuk ki, vágjuk metéltre, majd alaposan lisztezzük be.
Nézzük a mártást! A vargányát forró olívaolajon pirítjuk meg. Aztán jöhet egy kis só, egy kis bors, majd öntsük fel a tejszínnel.
A tésztánkat sós, forrásban lévő vízben forrázzuk le. A leszűrt tésztát öntsük bele a gombás mártásba, hintsük meg aprított medvehagymával és az összevágott petrezselyemzölddel. Záróakkordként adjuk hozzá az aszalt paradicsomot, a vajat, és még egyszer forraljuk össze az egészet.
Tálaláskor parmezánt szeletelünk az ételre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.