A sót, a cukrot, a vaníliás cukrot, a lereszelt citromhéjat és a szódabikarbónát elkeverjük a lisztben, majd belemorzsoljuk a margarint, és hozzáadjuk a tojássárgákat. Összegyúrjuk, és a hűtőbe tesszük 30 percre.
A hűtőből kivéve lisztezett deszkán gyors mozdulatokkal átgyúrjuk, és 6-7 mm vastagra kinyújtjuk. 6 cm átmérőjű szaggatóval vagy pohárral kiszaggatjuk, a közepüket is kiszúrjuk (ha nincs ilyen szaggatónk, megteszi egy kisebb kupak is), majd sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és 180 fokon kb. 10 perc alatt megsütjük. Végül vízgőz felett felolvasztott csokoládéba mártjuk mindet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.