Elkészítés: A vizet meglangyosítjuk, beletesszük a cukrot és az élesztőt, felfuttatjuk benne. Közben kimérjük a liszteket és egy kávéskanálnyi sót. Arra oda kell figyelni, hogy ha különböző liszteket használunk, a fele akkor is maradjon finomliszt, mert különben nagyon nehéz lesz a tészta, és nem kel meg. Ha felfutott az élesztő, beleöntjük a lisztbe, megdagasztjuk (lehet robotgéppel is, de olyan gyorsan kész van, hogy én nem szoktam összekoszolni). Ha szép kis tésztát kaptunk, langyos helyen 1 órát pihentetjük. Ha szerencsénk van, óriásira kel. Ezután kikent formába tesszük, és közepes lángon sütjük kb. 45 percet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.