Előkészítés: Az avokádót meghámozzuk, húsát apróra vágjuk, és azonnal megcsepegtetjük citromlével. A zsázsa leveleit lecsipkedjük, felaprítjuk. A kenyeret vízbe áztatjuk. Az olívabogyót szeletekre vágjuk.
Elkészítés: Az avokádót összekeverjük a zsázsával, a citromlével, sóval, borssal fűszerezzük. A kenyeret kinyomkodjuk, és levessel együtt az avokádóhoz adjuk. Botmixerrel összetörjük. Apránként beledolgozzuk az olajat. A pépet tálba öntjük, hozzákeverjük a tejfölt és az olívabogyót. Behűtjük.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 2 óra múlva
1 adag: 190 kcal
2024.12.19.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.