Előkészítés: Az avokádót meghámozzuk, húsát apróra vágjuk, és azonnal megcsepegtetjük citromlével. A zsázsa leveleit lecsipkedjük, felaprítjuk. A kenyeret vízbe áztatjuk. Az olívabogyót szeletekre vágjuk.
Elkészítés: Az avokádót összekeverjük a zsázsával, a citromlével, sóval, borssal fűszerezzük. A kenyeret kinyomkodjuk, és levessel együtt az avokádóhoz adjuk. Botmixerrel összetörjük. Apránként beledolgozzuk az olajat. A pépet tálba öntjük, hozzákeverjük a tejfölt és az olívabogyót. Behűtjük.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 2 óra múlva
1 adag: 190 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.