A sütőt 200 fokra melegítjük. A húst (vagy párizsit) megdaráljuk, a májkrémmel, a meghámozott, összevagdalt kemény tojással és a tejföllel összedolgozzuk. Őrölt borssal és ételízesítő porral fűszerezzük. A szép, nagy paradicsompaprikát kicsumázzuk, a szár felőli részéről egy centi vastagságú szeletet levágunk, a csumáját, az ereit kiszedjük. A négy paprikát a húsos-májas töltelékkel megtöltjük, és (töltött felével felfelé) olajjal kikent tűzálló tálra egymás mellé ültetjük. A szalonnát 2-2 darabba vágjuk, és mindegyik paprika tetejére egyet fektetünk. A sütőbe tolva 25 percig sütjük. Ezután hagyjuk kihűlni, a szalonnát eltávolítjuk, és a töltött paprikát behűtjük.
A tányérokat megmosott, leitatott salátalevéllel kibéleljük, és a két-két darabba vágott töltött paprikát ezen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.