Elkészítés: A hússzeleteket enyhén kiklopfolom sózom, borsozom, majd lisztben megforgatom. Az olajat egy serpenyőben felhevítem, a hússzeletek mindkét oldalát hirtelen megsütöm, majd fedő alatt 20 percet párolom, hogy vajpuha legyen. Ha a hús kellően megpuhult, néhány perc alatt fedő nélkül zsírjára sütöm.
Eközben a baconszeleteket megpirítom, és a zsírján tükörtojásokat sütök.
A hússzeletekre 2-2 szelet pirított bacont teszek, a tetejére pedig ráhelyezem a tükörtojást. Burgonyakrokettel, forrón tálalom. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.