Elkészítés: Személyenként 2 darab nagyobb burgonyát héjában megfőzünk, majd tisztítás után hosszában félbevágjuk őket. A serpenyőben felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk rajta a csirkehúst. Felöntjük a 3,5 dl vízzel elkevert Knorr Pörkölt Rafinériával, felforraljuk, és kevergetve készre főzzük. A pörköltlé nagy részét elkeverjük a tejföllel, félrerakjuk. A burgonyákból üregeket kaparunk ki. Ezután a húskrémmel megtöltjük a burgonyákat, majd margarinnal kikent tűzálló edénybe helyezzük. A tejfölös pörköltszaftot 1 dl vízzel elkeverjük, és a burgonyákat bevonjuk vele. Előmelegített sütőben kb. 15 percig sütjük.
Elkészítési idő: kb. 40 perc
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.