Elkészítés: A tésztához a tojások sárgáját a porcukorral kikeverjük, a vizet hozzáadjuk. A lisztet a sütőporral összeforgatjuk, az előzőekhez adjuk. A kemény habbá vert tojásfehérjét beleforgatjuk. A masszát elfelezzük, az egyik részébe belekeverjük a diót. Egy közepes
nagyságú tepsit kikenünk, kilisztezünk, a diós masszát belesimítjuk. Erre
simítjuk rá óvatosan a sima tésztát. Előmelegített, közepesen forró sütőben (180 fok, légkeveréses sütőben 165 fok) kb. 25 perc alatt megsütjük.
A krémhez a tejet a pudingporral sűrűre főzzük, hűlni hagyjuk. A puha margarint először magában, majd a porcukorral keverjük habosra. A dióval, a vaníliás cukorral és a rummal ízesítjük, végül apránként a langyosra hűlt pundinghoz adjuk. A kihűlt tésztára simítjuk, hűvös helyen egy kicsit dermedni hagyjuk.
A mázhoz a margarint habzásig melegítjük, majd a tűzről lehúzva a kakaót is hozzákeverjük. Hűlni hagyjuk, végül a sütemény tetejére kenjük. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.