Elkészítés: A héjas krumplit enyhén sós vízben (állítólag így nem repedezik szét) felteszem főni, közben a hurkát is beteszem sülni.
A krumplit csak annyira főzöm meg, hogy jól szeletelhetően puha legyen, a hurkát sem kell agyonsütni.
Egy tepsit kicsit kiolajozok, szeletelek rá egy réteg krumplit, kibontok a bőréből egy szál hurkát, ráterítem, majd fűszeres-petrezselymes tejföllel is megcirógatom. Aztán ugyanez még egyszer, lényeg az, hogy a tetejére tejföl kerüljön.
Forró sütőben összeérlelem őket. Ubisali, csalamádé, vagy egyéb savanyúság dukál hozzá.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.