Elkészítés: A megmosott, leszárított csirkemellfilét, sertésszűzet és tőkehalfilét éles késsel 2x2 centis kockákra daraboljuk. A lime-ot hosszában félbevágjuk, és vékonyan felszeleteljük.
A körethez a héjában főtt burgonyát meghámozzuk, és burgonyanyomóval nagyjából összetörjük.
A csirke-, sertés- és halkockákat a lime-szeletekkel váltakozva bambusznyársakra húzzuk, és sóval, durvára tört színes borssal fűszerezzük. Ezután meglocsoljuk olívaolajjal, és forró grillen 15-20 perc alatt pirosra sütjük.
Közben a körethez a tört burgonyát a felvert tojásokkal elkeverjük, sóval, borssal, az apróra vágott kápia paprikával, snidlinggel ízesítjük, majd olajozott serpenyőbe szedjük, megnyomkodjuk, és közepes tűzön kb. 5 perc alatt pirosra sütjük. Ha megsült, tányérra borítjuk, visszacsúsztatjuk a serpenyőbe, és a másik oldalát is kb. 5 perc alatt pirosra sütjük.
Tálaláskor a stircelt burgonyát cikkekre vágva a vegyes grill nyársakkal tesszük ízlésesen tányérokra. Forrón kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.