Elkészítés: A darált húst összekeverjük a tojásokkal, a zsemlemorzsával, a mustárral és a túróval. Sóval, borssal, a fűszerpaprikával ízesítjük. Vizes kézzel (így nem ragad kezünkre a hús) húsgombócokat formázunk belőle.
A hagymát meghámozzuk, vékonyan felkarikázzuk. A snidlinget megmossuk, szárazra töröljük, felaprítjuk.
Serpenyőben felhevítjük az olajat, és közepes lángon a húsgombócok minden oldalát megsütjük benne, majd kivesszük, félretesszük.
A sütésből visszamaradt olajban üvegesre pároljuk a hagymakarikákat, felöntjük a sörrel, hozzáadjuk a zöldséglevest, felforraljuk. A tejföllel besűrítjük, a snidlinggel, sóval, borssal ízesítjük.
A húsgombócokat a sörös hagymaszószba tesszük, és további 6-8 percig főzzük. Azonnal tálaljuk. Friss kenyér vagy hasábburgonya illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.