Elkészítés: A húsokat megmossuk, és ételízesítővel hideg vízben puhára főzzük. A zöldséget, gombát, zellert, vörös- és fokhagymát, zöldborsót, zöldpaprikát a sáfránnyal, őrölt borssal és sóval összefőzzük, és utolsó adalékként hozzátesszük a hámozott paradicsomot.
Ezután a két főzőlevet leszűrjük, majd összeöntjük.
A húsokat és zöldségeket egyformára vágjuk, visszarakjuk a levesbe, egyszer kiforraljuk, és daragaluskát szaggatunk bele.
A kész levest megszórjuk friss petrezselyemlevéllel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.