Elkészítés: A töltelékhez a margarinon megpirítjuk a húst, hozzáadjuk a fűszereket, majd 5 perc után a sűrített paradicsomot és a fokhagymát, még 10 percig sűrűre főzzük.
A burgonyagombóchoz krumplinyomóval áttörjük a burgonyát, és összekeverjük a többi hozzávalóval. Kis gombócokat készítünk belőle, majd 1 centi vastagra kinyújtjuk, nagyjából fél tenyér nagyságú legyen. Ebbe töltjük bele a húst. Úgy zárjuk le a gombócokat, hogy főzés közben ne jöjjön ki a töltelék. Sós, ételízesítős vízben főzzük 8-10 percig.
Az öntethez összekeverjük a hozzávalókat, és a gombócokkal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.