Elkészítés: Kevés olajon megpirítjuk a hús- és csontdarabokat. Hozzáadjuk a megtisztított, feldarabolt hagymát és sárgarépát. Megszórjuk a liszttel, és arany barnára pirítjuk. Felöntjük 2 l forrásban levő vízzel, a szegfűszeggel, a petrezselyemmel és a fokhagymával ízesítjük. Megsózzuk, borsozzuk, és 30 percig lassú tűzön főzzük. Végül kicsontozzuk és átpasszírozzuk.
Változat
Vadhúsos: A húst és a csontot vadhús darabokkal helyettesítjük. Miután átpasszíroztuk, melegen tartjuk. Megpárolunk 4 meghámozott, összedarabolt gombát 1-2 evőkanál brandyben, összeturmixoljuk, és a mártáshoz keverjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.