Elkészítés: A zöldségeket lereszelem, és kevés vajon megpirítom. Hozzáadom a darált húst, a fűszerekkel és a sóval ízesítem. 5 percig együtt pirítom, majd hozzákeverem a paradicsomot, illetve a pürét. Felöntöm a vörösborral és annyi vízzel, hogy mártás sürűségű legyen, majd összeforralom.
Sós vízben kifőzöm a spagettit.
Egy mély tűzálló tálat vajjal kikenek, beleterítek egy sor spagettit, rásimítok egy réteg fűszeres ragut, megszórom sajttal. Ismét tészta következik, és addig rétegezem, amíg a hozzávalókból tart.
A tetejét sajttal megszórom, és 15-20 percig forró sütőben pirítom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.