Elkészítés: A burgonyát feltesszük főni, majd megpucoljuk, krumplinyomón áttörjük. Az összes hozzávalót - a sajt és a rétes kivételével - jól összedolgozzuk. A kiterített réteslapokat ollóval elfelezzük, és az így kapott csíkokra teszünk kb. 1 evőkanálnyi tölteléket, minden töltelékre 1 kockasajt harmadát. A rétescsík 2 hosszanti oldalát behajtjuk kb. 1 cm-re, majd ügyesen feltekerjük.Az így feltekert kis téglalapokat bő, forró olajban kisütjük, papírtörlőn lecsepegtetjük. Salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.