Elkészítés: Szitáljuk át a lisztet és a sót, morzsoljuk hozzá a hideg vajat. Gyúrjuk össze annyi hideg vízzel, hogy rugalmas massza legyen. Kettéhajtva, fóliába burkolva pihentessük a tésztát fél óráig hűtőszekrényben. Olajon pirítsuk meg a hagymát, adjuk hozzá a felkockázott paprikát, paradicsomot, apróra vágott fokhagymát. Morzsolhatunk rá fél leveskockát, majd pároljuk fedő alatt puhára. Fűszerezzük sóval, petrezselyemmel. Adjuk hozzá a felkarikázott virslit vagy szalámit. Hagyjuk hűlni. A hűtőből kivett tésztát nyújtsuk kerek lappá. Sütőlapon vagy tortaformában előmelegített sütőben tíz percig süssük. Kanállal adagoljuk a tetejére a húsos, zöldséges tölteléket, majd a felvert tojást keverjük ki a tejföllel vagy tejszínnel, és locsoljuk rá. Toljuk vissza a sütőbe negyed órára. Frissen tálaljuk, salátával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.