Előkészítés: A zöldbab levét leszűrjük, de nem dobjuk el. A rizst megfőzzük a tasatkon lévő előírás szerint. A hagymát, petrezselyemzöldet felaprítjuk.
Elkészítés: A hagymát az olajon megfonnyasztjuk. Levéve hozzáadjuk a pirospaprikát, elkeverjük, hozzáadunk 1-2 evőkanál vizet, majd belekeverjük a darálthúst, és fehéredésig kevergetve pirítjuk. Hozzáadjuk a zöldbab levét, ízesítjük ételízesítőveé, felforraljuk. Hozzákeverjük a megfőzött rizst. A tepsit beolajozzuk, megszórjuk zsemlemorzsával. Rétegezzük a zöldbabot és a rizses darálthúst, a tetejére zöldbab kerüljön. Rászorjuk a 3 evőkanál zsemlemorzsát, meglocsoljuk tejföllel, és előmelegített, közepesen forró sütőben addig sütjük, amíg a tejföl szépen pirosodni nem kezd.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.