Elkészítés: A tészta egyszerű vizes piskóta. Először szétválasztom a tojásokat, és a fehérjéket a vízzel és a porcukorral habosra felverem. Kanalanként hozzáadom a kristálycukrot, közben folyamatosan keményre verem. Majd egyenként a tojások sárgáját is beledolgozom. Legutoljára apránként belekeverem a sütőporral összeforgatott lisztet.
Az egészet sütőpapírral bélelt tepsibe simítom. Előmelegített sütőben közepes lánggal (kb. 180 fok) kb. 20 percig sütöm.
Ezalatt megfőzöm a forró kakaós mázat: a kakaót és a cukrot összekeverem, a forró vízzel felengedem, egy tálban ráöntöm a puha margarinra, és simára keverem. Egy másik tálba szórom a kókuszreszeléket.
A piskótát még langyosan deszkára borítom, és 4-5 cm-es kockákra vágom. Nyomban belemártom a forró kakaós mázba, majd megforgatom a kókuszreszelékben.
Szép formás piramist építünk belőle, amit egy percig lehet így tálalni és kínálni, mert mindenki egy pillanat alatt fölfalja!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.