Elkészítés: A piskótához az egész tojásokat a cukorral nagyon habosra verem, amikor kemény, óvatosan beleforgatom a kakaóporral, mogyoróval és sütőporral elkevert lisztet. Sütőpapírral bélelt tortaformába öntöm, kb. 20-25 percig sütöm.
A töltelékhez a vajat habosra keverem a porcukorral és a kakaóporral, majd hozzáadom a Nutellát, együtt jól kihabosítom, majd hűtőben hagyom dermedni 1-2 órát.
A kihűlt, három lapba vágott piskótát megtöltöm és bevonom vele. Feldíszítem a színes drazséval. Egy párat ledaráltam, és végül az oldalát azzal szórtam meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.