Elkészítés: A tojások sárgáját jól kikeverem a cukorral, majd a vaníliás cukorral. Hozzáadom a hideg vizet, jól elkeverem, és hozzáadom az összekevert - átszitált liszt-keményítő-sütőpor-szódabikarbónát. A tojásfehérjét kőkemény habbá verem, óvatosan összekeverem, és sütőpapírral bélelt, vajazott tepsibe öntöm. Közepes hőmérsékleten sütöm. Ha kihűlt, akkor sablon alapján vágom.
A pudingport a tejjel és cukorral főzöm, kihűtöm. A habtejszínt a habfix-szelel felverem, a pudinggal összeforgatom. 3 evőkanál vízben feloldom a zselatint, picit megmelegített mikróban, majd összekeverem a krémmel.
A nyuszit kettévágom, megkenem a krémmel, teszek bele meggyet és epret. A testrészeket a krémmel ragasztom össze. A végén a krémmel bevonom, cukorral díszítem, szem-orr-fogak, és ételfestékkel festem a fülét-bajszát, de ha nincs festék, elhanyagolható. Köré tojáscukrot szórok.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.