Elkészítés: Keményre főzöm a tojásokat. Lehűtöm, majd megpucolom, és cikkcakkosan kettévágom őket óvatosan. Kiveszem a sárgáját, és krémesre keverem robotgéppel ízlés szerint egy kis tormával, mustárral és sóval. Habzsákba teszem, és beletöltöm a tojások aljába. Ráteszem a kalapjukat, majd díszítem.
Répából kis csőröket formálok, és szegfűszeget használok a szemének.
Az újhagyma zöldjét levágom, félbevágom, majd elhelyezem egy tálon, mintha az fű lenne. Erre helyezem a tojásokat.
Felszeletelem a sonkát, és ezt is a tálra teszem.
Retekből rózsát csináltam, és kígyóuborkából leveleket hozzá. További retkeket tettem még a tálra hasonlóan felvágva mint a tojásokat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.