Elkészítése: A tojásformát a gőz felett megolvasztott csokival több rétegben megkenjük. Majd ha megdermedt, óvatosan kifordítjuk belőle.
A krémhez a tejszínt kemény habbá verjük a porcukorral. A tojáslikőrt meglangyosítjuk a zselatinnal, majd óvatosan a tejszínhez keverjük. A tojásokat megtöltjük, és kettesével összeragasztjuk.
A díszítéshez a tojásfehérjét a porcukorral összekeverjük úgy, hogy sűrű legyen, ételfestékkel színezzük. Nyomózsákba töltjük, és tetszés szerint díszítjük a tojásokat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.