A pisztácia morzsához a hámozott pisztáciát és a kókuszt cutterben összeaprítjuk, majd hozzáadjuk a vajat, a lisztet és teljesen összedolgozzuk. Sütőpapírra kiterítjük és 180 fokon 8-10 perc alatt kisütjük. Hagyjuk kihűlni, majd apró morzsává törjük.
A tápiókagyöngyöket egy nagy lábosba tesszük, majd hozzáadjuk a vizet és a citrom héját. Hagyjuk 15 percig ázni. Ha a gyöngyök felszívták a vizet, hozzáadjuk a kókusztejet és közepes lángon, folyamatosan kevergetve addig főzzük a gyöngyöket, amíg áttetszőek nem lesznek.
Ezt követően levesszük a tűzhelyről. Kivesszük az egész vaníliát és a citromhéjakat, majd hozzáadjuk a cukrot, és addig kevergetjük amíg fel nem oldódik. Hozzáadjuk a kardamom magokat is, hogy beleázzon az ízük
A karamellizált ananászhoz az ananászt meghámozzuk, majd kockákra vágjuk. Serpenyőben alacsony lángon összepirítjuk a mézben, hozzáadjuk a lime levét és a lereszelt gyömbért. Egy csipet sóval egyensúlyozzuk ki az ízeket.
Félbe vágott kókuszdióba halmozzuk a tápiókapudingot, majd a tetejére szedünk a karamellizált ananászból. Meghintjük pisztáciamorzsával. Végezetül étcsoki forgáccsal, tört pisztáciával és kókusz chipsszel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.