Elkészítés: A 4 tojásból megsütjük a piskótát egy kapcsos tortaformában. Miközben sül, elkészítjük a két krémet: vaníliás pudingport megfőzzük, ha kezd hűlni, akkor belekeverjük a picike vízben elkavart málnás levesport. Elkészítjük a túrótölteléket: a hozzávalókat jól kikeverjük.
Ha megsült a piskóta és kihűlt, akkor kivesszük a tortaformából. Az elmosott tortaformába a biztonság kedvéért tehetünk folpackot, hogy ne ragadhasson le a zselé. Az alján elrendezzük a megmosott és alaposan megszárított málnát, ráöntjük a langyos zselét és kicsit lehűtjük, hogy megdermedjen. Utána rákenjük a pudingos krémet, ezt is kicsit megdermesztjük (elég 10 perc a hűtőben neki). Ezután pedig a túrókrémet is rákenjük és rátesszük a piskótát. Most már csak be kell tenni a hűtőbe néhány órára, esetleg egy éjszakára, hogy biztosan jól megdermedjen.
Ha kellően lehűlt, vegyük ki a tortaformából: egy lapostányért fogunk a tortaforma tetejéhez és hirtelen megfordítjuk, ha folpack is van rajta, akkor azt csak szépen le kell húzni a zseléről és már kész is.
A tálalásnál tejszínhabot kínálhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.