Elkészítés: Az olívaolajon megpirítjuk a darált húst, kicsit sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a fűszerek felét. Míg kicsit pirul, megpucoljuk a burgonyát, a hagymát, megmossuk a paradicsomot, és a zöldségeket apró kockára vágjuk. Hozzákeverjük a zöldségeket és a maradék fűszereket a húshoz, kevergetve megsütjük, felönjük 1 dl vízzel, kb. 10-15 percig összefőzzük, és kész is a töltelék.
A leveles tésztát kiolvasztjuk, lisztezett munkafelületen vékonyra nyújtjuk. Félbevágjuk, az egyik tésztalapra megy a töltelék fele, másikra a másik fele. 1 tojást felverünk 1 teáskanál kurkumával és egy kis csipet sóval, majd ezzel lekenjük a tészta széleit, rétessé feltekerjük, majd a tetejét is lekenjük.
Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 20 perc alatt megsütjük, míg szépen megsül a tészta. Tálaljuk chiliporral és zúzott fokhagymával elkevert joghurttal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.