Elkészítés: A kardamomhüvelyekből kivesszük a magokat, mozsárral durva porrá törjük. (Figyelem! kemény magok, tehát mozsár kell hozzá.) A durva porrá tört magokat, a sáfrányt, a vaníliás cukrot és a kristálycukrot beletesszük a tejbe. Lassú tűzön forrásig hevítjük (de forralni már nem kell). Hagyjuk kihűlni, majd hűtőszekrényben alaposan behűtjük. (Legjobb, ha egy éjszakát állni hagyjuk.)
Üvegtálba babapiskótákat 2-3 részre tördelve belehelyezünk, és ráöntjük az indiai madártejet. Megvárjuk, amíg a piskóták alaposan felpuhulnak (kb. 4-5 perc), és úgy fogyasztjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.