Elkészítés: A vizet, a tejet és a cukrot keverd össze egy lábasban, és melegítsd addig kis lángon, amíg a cukor elolvad, de nem szabad forralni. Fedő nélkül addig melegítsd, amíg kicsit sűrűsödni hezd (kb. 10 perc).
Ezalatt egy másik lábasban olvaszd meg a vajat, add hozzá a magokat, és a grízt, pirítsd világosbarnára (vigyázni kell, mert nehezen kezd pirulni, de könnyen odakaphat). Vedd le a tűzről, majd keverd a cukros-tejes folyadékot a grízbe. Add hozzá a fahéjat, és forrald kb. 1 percig.
Vedd le a tűzről, egy tepsit bélelj ki sütőpapírral, öntsd bele, simítsd el egyenletesen, és hagyd kihűlni. Vágd kockára, és tálald.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.