Olvasszunk meg 175 g csokoládét. A tojásokat válasszuk szét. A vajat a cukorral verjük addig, amíg világos és habos nem lesz, majd keverjük bele a mandulát, a tojások sárgáját, a megolvasztott csokoládét, és jól dolgozzuk össze.
Verjük fel a tojások fehérjét keményre, és óvatosan forgassuk bele a csokoládés keverékbe. Öntsük egy 23 cm átmérőjű, kivajazott tortaformába, és 180 °C-ra előmelegített sütőben süssük körülbelül 1 óráig vagy tűpróbáig, majd vegyük ki a sütőből.
Hagyjuk a formában hűlni 5 percig, majd borítsuk ki egy süteményrácsra, és hagyjuk, hogy teljesen kihűljön.
Olvasszuk meg a maradék csokoládét a vajjal együtt, és simítsuk el a torta tetején. Hagyjuk, hogy az oldalán is lefolyjon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.