Elkészítés: A hússzeleteket kiklopfolom nagyon kevés sóval. A pác hozzávalóit összekeverem, beleforgatom a húst, és egy műanyag edénybe teszem, lezárom, és 1 éjszakát a hűtőben érlelem.
Kevés olajon hirtelen megsütöm a hússzeletek mindkét oldalát. Egy tepsit alufóliával kibélelek, megkenem olajjal, belefektetem az elősütött hússzeleteket, a megmaradt páclevet a húsokra kenem, majd minden szeletet befedek sajttal. Kb. 30 percig fólia alatt sütöm forró sütőben, majd fólia nélkül néhány perc alatt rápirítom a sajtot.
Én párolt zöldséget csináltam mellé, de bármilyen körettel tálalható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.