Elkészítés: A tésztához a tojássárgákat kikeverjük a margarinnal, majd a többi hozzávalóval összedolgozzuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben, közepes lángon félig megsütjük.
Közben a tojásfehérjét kemény habbá felverjük, beledogozzuk a cukrot, majd a sütire kenjük, és készre sütjük. Hűlni hagyjuk.
A süteményt kiemeljük a tepsiből, a tepsit kibéleljük fóliával, és beleszórjuk a gyümölcsöt (én meggyet, barackot, fahéjat tettem bele). A zselatint 1 dl vizzel felfőzzük, és a joghurttal, valamint a cukorral elkeverjük. A gyümölcsre öntjük, kicsit dermedni hagyjuk, majd a piskótával befedjük. 1 éjszakát hűlni hagyjuk, majd másnap szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.