Elkészítés: A tésztához a lisztet a kakaóval és sütőporral elvegyítjük, majd a tészta hozzávalóit összekeverjük. Nem túl nagy, kivajazott, lisztezett tepsibe öntjük, előmelegített sütőbe tesszük. Ha már barnul a teteje, érdemes megböködni villával. Amíg a tészta sül, elkészítjük a krémet.
A pudingport 3 dl tejjel és 1 csomag vaníliás cukorral megfőzzük. Ha kész, a margarint kikeverjük 3 evőkanál porcukorral, majd a kihűlt pudingos krémhez keverjük.
Ha a sütemény kihűlt, kettévágjuk. Az alsó lapot megkenjük baracklekvárral, majd a krémmel, befedjük a másik tésztalappal. Porcukorral meghintve, szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.