Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, fóliába csomagoljuk és hűtőbe tesszük.
A krém hozzávalóit kikeverjük, a tojáshabot pedig lazán beleforgatjuk.
Egy kb. 39 x 25 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk, és a tészta 2/3 részét belesimítjuk. Egyenletesen eloszlatjuk rajta a krémet. A befőttet a levétől lecsepegtetjük, majd rászórjuk a krémre. A maradék tésztát pedig nagy lyukú reszelőn ráreszeljük.
180 fokra melegített sütőben tűpróbáig sütjük. A süteményt a sütés félidejétől számítva alufóliával lefedjük, hogy meg ne égjen.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.