Elkészítés: Az 1. tészta hozzávalóiból piskótatekercset sütünk. Lekvárral kenjük, majd feltekerjük. A 2. tésztához a tojássárgákat kikeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk az olajat, a vizet, a kakaót, a szódabikarbónával kevert lisztet, végül pedig a felvert habot. Megsütjük.
A krémhez a pudingot a tejjel sűrűre főzzük. Ha kihűlt, összekeverjük a cukros, vaníliás cukros margarinnal. A barna tésztát kettévágjuk, megkenjük a krém felével. A piskótatekercset felszeleteljük, majd ráfektetjük a szeleteket. A krém másik fele következik, majd befedjük a másik lappal. Tetejére csokimáz vagy porcukor kerülhet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.