Elkészítés: Az élesztőt tejjel és kevés cukorral meleg helyen felfuttatjuk. A liszthez rakjuk a tojást, a kefírt, ízlés szerint sót, oregánot és az élesztőt. Majd vízzel és olajjal összekeverjük, és jól kidolgozzuk a tésztát, majd meleg helyen kb. 1-2 órán át kelesztjük.
Közben előkészítjük a tölteléknek valót: a hagymát megpucoljuk, félfőre vágjuk, a sonkát csíkokra metéljük, a sajtot lereszeljük.
Mikor megkelt a tészta, kiveszünk belőle egy adagot, lisztezett deszkán kinyújtjuk kb. ujjnyi vastagra, majd egy lábas fedőjével szabályos kört formázunk vele. Közben a sütőt előmelegítjük 230 fokra. A tészta közepére tesszük a juhtúrót, a tejfölt, a kukoricát, a sonkát, a hagymát és a reszelt sajtot. Félbehajtjuk, a széleit jól lenyomkodjuk. 230 fokos sütőben addig sütjük, míg a teteje szép aranybarna lesz. Melegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.