Elkészítés: A zöldségeket - a brokkoli kivételével - vékony lapokra vágjuk. A tejszínt elkeverjük a tojással, sózzuk, borsozzuk, és ízesítjük reszelt szerecsendióval. Egy tepsit kizsírozunk, morzsázunk, és ebbe rétegezzük a zöldségeket és a tejszínes masszát. Előmelegített sütőben 160-180 fokon 15-20 percig sütjük. A kacsamelleket sózzuk, borsozzuk, és a bőrös felét beirdaljuk. Lassú tűzön, bőrös oldalával lefelé kisütjük a zsírját, majd megfordítjuk, és a másik oldalát is pirosra sütjük. A mézet karamellizáljuk a barnacukorral, felöntjük a fehérborral, és ízesítjük fahéjjal, szegfűszeggel. Belemorzsoljuk a puszedlit, és 20 percig lassú tűzön főzzük. Ezután hozzáadjuk a vajat és a rumot, majd még 5 percig főzzük. Sózzuk, borsozzuk, majd leszűrjük. A rakott zöldségeket felkockázzuk, és tányérra helyezzük. Nekitámasztjuk a vékony szeletekre vágott kacsamellet, és körbelocsoljuk a puszedlimártással.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.