Elkészítés: A kagylótésztát sós vízben a tasakon lévő előírás szerint megfőzöm. Közben egy nagyobb tálban összekeverem a felaprított lilahagymát, a chilit, a kaliforniai paprikát és a paradicsomot, a leszárt kagylót is hozzáadom. Alaposan sózom, borsozom, hozzáadom az olívaolajat, jól összekeverem.
A tésztát leszűröm, és a zöldséges keverékhez adom, majd alaposan átforgatom, hogy mindenütt bevonja a tésztát.
Időközben a salátalét is elkészítem. A paradicsomokat, a mozzarellát karikára felszeletelem, majd tányéron elrendezem, meglocsolom a salátalével, behűtöm, és tálalom a kagylós tésztával.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.