Elkészítés: Az élesztőt kevés tejben felfuttatjuk, majd a tészta többi alapanyagaival egy nagy tálban összedolgozzuk. Fadeszkán liszt hozzáadásával gyúrjuk (hogy ne ragadjon), majd 6 darab kisebb cipóra osztjuk, és fél órát pihentetjük.
Ezalatt elkészítjük a krémet: a margarint kissé megolvasztjuk, belekeverjük a cukrot, a kakaót, a vaníliás cukrot (ne legyen folyékony, nem baj, ha a cukor kristályos marad!).
A cipókat egyenként vékonyra nyújtjuk, megkenjük a krémmel, felcsavarjuk. 3-3 tekercset összefonunk, majd megkenjük tojással a tetejét. Fél órát ismét pihentetjük szobahőmérsékleten.
Magasfalú, kikent tepsiben, előmelegített (200 fokos) sütőben 20-40 percig sütjük a sütőtől függően. Kihűlés után szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.