Elkészítés: A hozzávalókat egy nagy tálba öntjük, majd jó alaposan összedolgozzuk. Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, majd 200 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
A krémhez a vaníliás pudingport a tejjel, a cukorral és a vaníliás cukorral megfőzzük, majd amíg forró, hozzáadunk 2 evőkanál margarint és a kókuszlikőrt /aromát/. Ha túl sűrű, keverhetünk bele egy kis tejszínhabot.
A kihűlt tésztát kettévágjuk, megtöltjük a krémmel, majd tejszínhabot teszünk a tetejére, és megszórjuk kakaóporral vagy reszelt csokoládéval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.